
«ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ»!!!
Με σκοπό να δοθούν απαντήσεις στη γενικευμένη κρίση που οδήγησε πολλούς συνανθρώπους μας στη μοναξιά, την ανασφάλεια και μία αίσθηση ματαιότητας και παραίτησης, γεννήθηκε η ιδέα του «Καλύτερα Γίνεται», από τη Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου και την ομάδας της Life Clinic Group.
Στις 12 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο The HUB Events ένα Life Coaching σεμινάριο στο οποίο συμμετείχε και η Ειρήνη Νικολαΐδου, ως ομιλήτρια με την ιδιότητά της ως Personal & Executive Coach και Scientific Collaborator της Life Clinic Group.
Η Ειρήνη Νικολαΐδου μαζί με τη Δρ Νάνσυ Μαλλέρου και τη Τζίνα Θανοπούλου, χρησιμοποιώντας τη θεωρία και τα εργαλεία του Coaching, δημιούργησαν την κατάλληλη συνθήκη ώστε οι εκαντοντάδες συμμετέχοντες να «ξεκλειδώσουν» τις δεξιότητές τους, να ενισχύσουν τη συνειδητότητά τους και να κινητοποιηθούν ώστε να πραγματοποιήσουν αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή τους.
Μέσα από ασκήσεις, διάλογο και κίνηση, σε ένα ασφαλές περιβάλλον
Μέσα από την επαφή με συνανθρώπους που έχουν τους ίδιους φόβους, ανησυχίες και προβλήματα
Μέσα από την ενίσχυση της πίστης για ένα καλύτερο αύριο
και της πεποίθησης ότι.. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκφραστούν, να μοιραστούν, να ανταλλάξουν ιδέες και να αναζητήσουν τις μοναδικές δικές τους λύσεις ή απαντήσεις.
Η εκδήλωση έκλεισε με την έμφάνιση – έκπληξη της συνθέτριας – στιχουργού – ερμηνεύτριας Angelika Dusk που καθήλωσε το κοινό με τη μουσικης της ερμηνεία.
Πατήστε το link για να την παρακολουθήσετε στιγμιότυπα από το event
Mάθετε περισσότερα εδώ :