Μαραθώνιος Coaching & 2η Συνάντηση Γνώσης 2018 | ICF Greece

12

Νοέ

O “3ος Coachathon by ICF: Μαραθώνιος για Καλύτερη Ζωή” και η 2η Συνάντηση Γνώσης 2018, που πραγματοποίησε το Eλληνικό Παράρτημα του ICF, έλαβαν χώρα στη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών στις 10 Νοεμβρίου 2018.

Mία ολόκληρη μέρα γεμάτη από ομιλίες, παρουσιάσεις, live coaching sessions, ατομικές και ομαδικές συνεδρίες coaching! Μία μεγάλη συνάντηση που έδωσε την ευκαιρία στο κοινό να γνωρίσει καλύτερα τις πρακτικές και τα ωφέλη του coaching αλλά και μία σημαντική ευκαιρία συνεύρεσης επαγγελματιών coaching, οι οποίοι έδωσαν το παρόν και αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις για το παρόν και το μέλλον του coaching στον ελληνικό χώρο.

Παράλληλα με το Coachathon,  διακεκριμένοι εισηγητές και προσκεκλημένοι από τον επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό χώρο μαζί με εκπροσώπους του ICF Greece και του ICF Global, συμμετείχαν  στη  2η Συνάντηση Γνώσης για το 2018. Παρουσιάσεις και Στρογγυλή Τράπεζα με θέμα “Η Κουλτούρα Coaching στα εργασιακά Περιβάλλοντα: Τι σημαίνει ποιους αφορά;” έδωσαν το έναυσμα για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης γύρω από το coaching, μαζί με την ενεργή παρουσία του κοινού, το οποίο συμμετείχε με καίριες ερωτήσεις. Η πρόεδρος του ICF Greece, Ειρήνη Νικολαΐδου, PCC συμμετείχε στην Στρογγυλή Τράπεζα και μοιράστηκε τις εμπειρίες της ως executive coach.

H Moving Minds PC ήταν χορηγός της εκδήλωσης, ως πάροχος υπηρεσιών Coaching.

- eirini, ,